TIGAN 28x28CM MONGRES MARRONE

Ofertë

8,090L 2,790L

Gjendja Nuk ka sasi

Out of stock

SKU: 8003703157226 Kategoritë ,

Përshkrimi

Ideale për gatim me shumë pak vaj, dhe fërkim të shpejtë.

Jashtëzakonisht rezistente ndaj gërvishtjeve dhe stresit mekanik.

Shpërndarje e nxehtësisë në mënyrë të barabartë në të gjithë sipërfaqen.