COM. BAMBOO MEMORY TOPPER

Ofertë

3,590L7,490L

Gjendja Nuk ka sasi

Comodita Home prezanton mbishtresën unike Comodita Bamboo Topper.
E dizajnuar për të ofruar mbështetje ideale dhe për të minimizuar lëkundjet dhe rrotullimet, përbërja nga shkuma Memory me dendësi të lartë, do t’i shtojë dyshekut tuaj një ndjenjë të re butësie, duke mbështetur trupin tuaj dhe ju vë në gjumë me ëndrra të mira.

Clear
SKU: N/A Kategoria:

Përshkrimi

Com. Bamboo memory topper me permasa 200x90x5cm.

Comodita Home prezanton mbishtresën unike Comodita Bamboo Topper.

E dizajnuar për të ofruar mbështetje ideale dhe për të minimizuar lëkundjet dhe rrotullimet, përbërja nga shkuma Memory me dendësi të lartë, do t’i shtojë dyshekut tuaj një ndjenjë të re butësie, duke mbështetur trupin tuaj dhe ju vë në gjumë me ëndrra të mira.

Konstrukti i ndërlikuar – forma si lëvozhgë e vezës përmbi, është e dizajnuar që të sigurojë një sipërfaqe të rehatshme për gjumë – në përputhje me format e trupit për të krijuar një përvojë individuale që eliminon pikat e presionit.

Mbështjellës të lëvizshëm të bërë nga fibrat Bamboo për të përmirësuar frymëmarrjen dhe për të krijuar një ambient të shëndetshëm pa bakterie.

  • Mbështjellës me Fibra Bamboo-je
  • E dizajnuar për të qenë e butë, e ajrosur dhe reaguese
  • Konstrukt i ndërlikuar – forma si lëvozhgë e vezës
  • Ç’liron pikat e presionit dhe rregullon qarkullimin e gjakut
  • Natyrshëm antimikrobik dhe rezistent ndaj insekteve të pluhurit

Karakteristikat:

  • ANATOMIK DHE ORTOPEDIK
  • SHKARKON ELEKTRICITETIN
  • ANTI-ALERGJIK DHE ANTI-BAKTERIAL
  • VETËAJROSËS
  • EKOLOGJIK

Informata më të detajuara

topper

200×90, 200×160, 200×180, 190×90