COM. KOMFORT SET DOUBLE MARLIN

Ofertë

32,500L 12,170L

Gjendja Nuk ka sasi

I përbërë nga materiali 100% pambuk, i’u mundëson ambient higjienik larg alergjive dhe bakterieve.

Out of stock

SKU: 8680108026960 Kategoritë ,

Përshkrimi

Com. komfort set double marlin.

I përbërë nga materiali 100% pambuk, i’u mundëson ambient higjienik larg alergjive dhe bakterieve.