COM. KOMFORT SET FJETJE DOUBLE PASTELA BLUE

Ofertë

31,200L 11,680L

Gjendja Nuk ka sasi

I përbërë nga materiali 100% pambuk, i’u mundëson ambient higjienik larg bakterieve dhe alergjive.

Out of stock

SKU: 8680108038895 Kategoritë ,

Përshkrimi

Karakteristikat e materialit:

  • 100% strukturë pambuku
  • Mik i ambientit
  • Vetëajrosës
  • Mik i lëkurës tuaj
  • I përshtatshëm për t’u larë në makinë larëse.

Seti përmban:

  • 1 x Mbulesë dekorative (220x240cm)
  • 1 x Kllëf jorgani (200x220cm)
  • 1 x Çarçaf (240x260cm)
  • 2 x Kllëf jastëku me dizajn  (50x70cm)
  • 2x kellef jastëku pa dizajn (50×70 cm )