COM. SET CARCAFESH 3D RF NINA DOUBLE

Ofertë

21,200L 10,600L

Gjendja Nuk ka sasi

I përbërë nga materiali 100% pambuk, i’u mundëson ambient higjienik larg bakterieve dhe alergjive.

Out of stock

SKU: 8680108028315 Kategoritë ,

Përshkrimi

Com. set carcafesh 3D rf Nina double

Karakteristikat – I përbërë nga 100% me structure pambuku
– Mik I lëkurës suaj
– I butë në prekje
– Vetajrosës
– Mik I ambientit
– I përshtatshme për te u pastruar në makinën larëse 40°C
Seti përmbanë 1 x çarçafë dysheku (dim. 240×260)
1 x mbështjellës jorgani (dim. 200×220)
2 x këllëf jastëku (dim. 70×50)