COM. SET CARCAFESH PRINT ROYAL SEVGI DOUBLE

Ofertë

30,100L 9,030L

Gjendja Nuk ka sasi

I përbërë nga materiali 100% pambuk, i’u mundëson ambient higjienik larg bakterieve dhe alergjive.

Out of stock

SKU: 8680108026793 Kategoritë ,

Përshkrimi

Com. set carcafesh Print Royal sevgi double

 

Karakteristikat – Set i përbërë 100% pambuk-saten
– Mik I lëkurës tuaj
– Vetëajrosës
– Ekologjik
– I përshtatshëm për tu pastruar në makinën larëse 40°C
Seti përmbanë 1 x çarçaf dysheku (dim. 240×260)
1 x mbështjellës jorgani (dim. 200×220)
4 x këllëf jastëku (dim. 70×50)