COM. SET CARCAFËSH BRODE RF CAPPUCINO DOUBLE

Ofertë

11,730L 9,384L

Gjendja Nuk ka sasi

I përbërë nga materiali 100% pambuk, i’u mundëson ambient higjienik larg bakterieve dhe alergjive.

Out of stock

SKU: 8680108038437 Kategoritë ,

Përshkrimi

Karakteristikat:

  • E butë në prekje
  • Mik i ambientit
  • Mik i lëkurës tuaj
  • Vetëajrosës
  • E përshtatshme për t’u pastruar në makinë larëse.

Seti përmban:

  • 1 x Kllëf jorgani(200x220cm)
  • 1 x Çarçaf (240x260cm)
  • 2 x Kllëf jastëku me dizajn(50x70cm)
  • 2 x Kllëf jastëku (50x70cm)