COM. SET CARCAFËSH BRODE RF MINT DOUBLE

Ofertë

11,730L 9,384L

Gjendja Nuk ka sasi

I përbërë nga 100 material pambuku, i’u mundëson ambient higjienik larg bakterieve dhe alergjive.

Out of stock

SKU: 8680108038468 Kategoritë ,

Përshkrimi

Karakteristikat e materialit:

  • 100% strukturë pambuku
  • Mik i ambientit
  • Vetëajrosës
  • Mik i lëkurës tuaj
  • I përshtatshëm për t’u larë në makinë larëse.

Seti përmban:

  • 1 x Këllëf jorgani(200x220cm)
  • 1 x Çarçaf (240x260cm)
  • 2 x Kllëf jastëku me dizajn (50x70cm)
  • 2 x Kllëf jastëku pa dizajn (50x70cm)