COM. SET CARCAFËSH PASTELA BLUE RF SINGLE

Ofertë

7,270L 3,630L

Gjendja Nuk ka sasi

I përbërë nga materiali 100% pambuk, i’u mundëson ambient higjienik larg bakterieve dhe alergjive.

Out of stock

SKU: 8680108037713 Kategoritë ,

Përshkrimi

Karakteristikat e materialit:

  • Përbëhet nga 100% strukturë pambuku
  • Mik i ambientit
  • Mik i lëkurës tuaj
  • Vetëajrosës
  • I përshtatshëm për t’u larë në makinë larëse

Seti përmban:

  • 1 x Kllëf jorgani (160x220cm)
  • 1 x Çarçaf (160x240cm)
  • 1 x Kllëf jastëku (50x70cm)