COM. SET CARCAFËSH PLAIN SPORT MINT RF DOUBLE

Ofertë

11,430L 8,001L

Gjendja Nuk ka sasi

I përbërë nga materiali 100% pambuk, i’u mundëson ambient higjienik larg alergjive dhe bakterieve.

Out of stock

SKU: 8680108036792 Kategoritë ,

Përshkrimi

Karakteristikat e materialit:

  •  100% strukturë pambuku
  • Mik i ambientit
  • Vetëajrosës
  • Mik i lëkurës tuaj
  • I butë në prekje
  • I përshtatshëm për t’u pastruar në makinë larëse

Seti përmban:

  • 1 x Kllëf jorgani(200x220cm)
  • 1 x Çarçaf(240x260cm)
  • 2 x Kllëf jastëku(50x70cm)