COM. SET CARAFËSH PLAIN SPORT NAVY RF DOUBLE

Ofertë

11,430L 8,001L

Gjendja Nuk ka sasi

I përbërë nga materiali 100% pambuk, i’u mundëson ambient higjienik larg bakterieve dhe alergjive.

Out of stock

SKU: 8680108036815 Kategoritë ,

Përshkrimi

Karakteristikat:

  • E përbërë nga 100% strukturë pambuku
  • Mik i ambientit
  • Mik i lëkurës tuaj
  • Vetëajrosës
  • E përshtatshme për t’u pastruar  në makinë larëse.

Seti përmbanë:

  • 1 x Këllëf jorgani (200x220cm)
  • 1 x Çarçaf(240x260cm)
  • 2 x Këllëf jastëku(50x70cm)