COM. SET CARCAFËSH VERA BLUE RF DOUBLE

Ofertë

9,650L 6,755L

Gjendja Nuk ka sasi

I përbërë nga materiali 100% pambuk, i’u mundëson ambient higjienik larg bakterieve dhe alergjive.

Out of stock

SKU: 8680108034583 Kategoritë ,

Përshkrimi

Karakteristikat e materialit:

  • 100% strukturë pambuku
  • Mik i ambientit
  • Vetëajrosës
  • Mik i lëkurës tuaj
  • I përshtatshëm për t’u larë në makinë larëse.

Seti përmban:

  • 1 x Kllëf jorgani(200x220cm)
  • 1 x Çarçaf(240x260cm)
  • 2 x Kllëf jastëku(50x70cm)