Dyshek Comodita Dopio

Ofertë

12,200L42,250L

Gjendja Ka sasi

DYSHEK ME GARANCI 2 VJEÇARE. I DISPONUESHËM NË PËRMASA STANDARTE DHE JO-STANDARTE.

Clear
SKU: N/A Kategoritë , , ,

Përshkrimi

Comodita Dyshek Dopio:

Dyshek, i cili do të ju ndihmojë që të keni pozicionin e duhur gjatë fjetjes.
Fortësia e tij do të bëjë që eshtrat të pozicionohen drejtë, do të mundësojë lirimin e muskujve dhe lejon relaksimin e arterieve dhe venëve, derisa mundëson edhe qarkullimin e gjakut.

Karakteristikat:

Dyshek i përbërë nga shkuma Poliuretane, 2 shtresa me dendësi të ndryshme.
Për më shumë adaptim ka të integruar edhe pjesën e përbërë nga po e njëjta shkumë, por më e butë për trupin.
Strukturë poroze, lehtë i adaptueshëm.
Për të gjithë ata që preferojnë dyshekun më të fortë, për më shumë stabilitet dhe më shumë mbështetje për persona që vuajnë nga dhimbjet e shpinës. Ju “detyron” të flini në pozicionin e duhur.
I dizajnuar për të liruar stresin dhe tensionin.
Anësoret Airmesh për një ajrosje optimale, Këto anësore ndihmojnë që të largojnë ajrin e lagësht nga dysheku dhe fusin ajrin e freskët brenda, duke rritur qarkullimin e ajrit në mënyrë konstante gjatë gjithë dyshekut. Flini komfort në temperaturën e duhur.
Dyshek me trashësi 22 cm.
Dyshek me garancion 2 vjeçar.
I disponueshëm në dimensione standarde dhe jo-standarde.

Informata më të detajuara

dimenzionet

190×140, 190×160, 190×180, 190×80, 190×90, 200×100, 200×120, 200×140, 200×160, 200×180, 200×200, 200×220, 200×90, 170×140, 180×90, 190×75, 190×130, 190×100, 190×120, 190×110, 200×100, 200×170, 200×160, 200×140, 200×110, 200×150, 200×80