DYSHEK COMODITA GOLD

Ofertë

18,120L 6,500L

Gjendja Nuk ka sasi

Relaksohuni ne dyshekun Gold Mattress. Ky dyshek është i dizajnuar për të gjithë ata që preferojnë dyshekun me sipërfaqe të butë. Elasticiteti i shkumës polietane dhe pjesës së sipërme me shkumë Memory i ofrojnë mbështetje optimale gjithë trupit tuaj.

Out of stock

SKU: 224 Kategoritë ,

Përshkrimi

Disa nga specifikat dhe veçoritë e këtij dysheku janë:

  • Strukturë poroze të kompozuar nga shkumë polietane
  • Sipërfaqe të sipërme të mbushur me shkumën Memory që i jep dyshekut ndjenjen e butësisë
  • Është i mbështjelle me mbëshjellës të qepur nga mikrofibrat i cili ndihmon në mbrojtjen larg bakterieve me një freski optimale gjatë tërë kohës. Mbështjellësi mund të hiqet lehtësisht për t’u pastruar.
  • Përmes pjesëve anësore mundësohet qarkullimi i ajrit për një ventilim optimal. Këto anë ndihmojnë në largimin e ajrit të lagësht nga dyshekët dhe vendosjen e ajrit të pastër, duke rritur qarkullimin e ajrit në mënyrë të qëndrueshme në të gjithë dyshekun. Flini të qetë në temperaturën e duhur.
  • Trashësia e dyshekut arrin deri në 18cm