COMODITA GOLD TOPPER

Ofertë

9,940L 2,890L

Gjendja Nuk ka sasi

Mbishtresa Comodita Gold Topper është e dizajnuar për të ofruar mbështetje ideale dhe minimizuar lekundjet. E ndërtuar me densitet të lartë të shkumës Memory, kjo mbishtresë do të ju sjell një ndjenjë butësie në krevatin tuaj duke shtyrë trupin tuaj në gjumë të qetë me ëndrra të mira. Stuktura e ndërlikuar e kësaj mbishtrese siguron një sipërfaqe të rehatshme për gjumë, në përputhje me formën e trupit për të krijuar një përvojë të individualizuar që eliminon pikat e presionit.

Out of stock

SKU: 39074889270832 Kategoritë ,

Përshkrimi

Disa nga specifikat dhe veçoritë e kësaj mbishtrese janë:

  • Është e mbështjelle  me mbëshjellës të qepur nga mikrofibrat që ndihmon në mbrojtjen larg bakterieve me një freski optimale gjatë tërë kohës. Mbështjellësi mund të hiqet lehtësisht për t’u pastruar.
  • E dizajnuar për të qenë e butë, freskët dhe e përshtatshme.
  • E ndërtuar me strukturë të ndërlikuar.
  • Zbut pikat e presionit dhe përmirëson qarkullimin.
  • Rezistente ngaj pluhurit dhe anti-microbakteriale.
  • Përmes pjesëve anësore mundësohet qarkullimi i ajrit për një ventilim optimal. Këto anë ndihmojnë në largimin e ajrit të lagësht nga dyshekët dhe vendosjen e ajrit të pastër, duke rritur qarkullimin e ajrit në mënyrë të qëndrueshme në të gjithë dyshekun. Flini të qetë në temperaturën e duhur.
  • Trashësi deri në 5cm.

Dimensioni 190×90