COMODITA MATTRESS PROTECTOR TERRY

Ofertë

690L790L

Gjendja Ka sasi

COMODITA MATTRESS PROTECTOR TERRY 60x120cm dhe 70x140cm

Clear

Përshkrimi

COMODITA MATTRESS PROTECTOR TERRY 60x120cm dhe 70x140cm

Informata më të detajuara

PROTEKTORE

60×120, 70×140