Dyshek Comodita Memory

Ofertë

18,900L66,500L

Gjendja Ka sasi

I Përbërë Nga Shumë Shtresa Komforti Dhe Top Shtresa MEMORY Që E Bëjnë Këtë Dyshek Llojin Më Të Preferuar Nga Ju.
Një Përzierje Shtresash, Të Cilat Ju Ftojnë Të Lironi Stresin E Akumuluar Gjatë Gjithë Ditës.
Karakteristikat:

  • Dyshek Me Trashësi Prej 26 Cm
  • Top Shtresa Është E Ndërtuar Nga 4cm Shkumë Memory, E Cila Ju Përshtatet Konturave Specifike Të Trupit Tuaj.
    Duke Ju Përgjigjur Temperaturës Dhe Presionit Të Trupit, Lejon Që Pesha Të Shpërndahet Njëtrajtësisht Në Të Gjithë Sipërfaqen E Saj, Në Këtë Mënyrë Ju Nuk Do Ndjeni Presionin E Peshës Suaj Dhe Kështu Trupi Juaj Do Ndjehet I Liruar.
  • Shtresat Ndërmjetësuese Nga Shkumë Poliuretani, Të Cilat Vijnë Menjëherë Pas Shtresës Memory, Si Mbështetje E Duhur Për Boshtin Kurrizorë.
  • Shtresa Bazë Është E Përbërë Nga Shkuma Polyurethan Me Dendësi Të Lartë Për Të Siguruar Qëndrueshmërinë Dhe Jetgjatësinë E Dyshekut Tuaj.

Një Strukturë Qelizore 3 Dimenzionale, E Cila Mndëson Ajrosje Optimale Në Gjithë Sipërfaqen.

  • Anësoret Airmesh Për Një Ajrosje Optimale, Këto Anësore Ndihmojnë Që Të Largojnë Ajrin E Lagësht Nga Dysheku Dhe Fusin Ajrin E Freskët Brenda, Duke Rritur Qarkullimin E Ajrit Në Mënyrë Konstante Gjatë – Gjithë Dyshekut. Flini Komfort Në Temperaturën E Duhur.
  • Mbështjellësi I Dyshekut: Një Mbulesë E Butë Dhe E Lëmuar, Përmbajtje Mikrofibër, Bëjnë Që Çarçafët Të Mos Rrëshqasin Në Të Dhe Ju Mundëson Një Ambient Gjumi Të Shëndetshëm Dhe Të Pamundimshëm.
  • Dyshek Me Garanci 3 Vjeçare!

I disponueshëm në dimensione standarde dhe jo-standarde

Clear

Informata më të detajuara

dimenzionet

190X160, 190X140, 190X180, 190X80, 190X90, 200X100, 200X120, 200X140, 200X150, 200X160, 200X180, 200X200, 200X220, 200X90, 190X120, 190X150, 200X190, 190X180, 190X110, 190X100, 190X170, 170X90, 220X180, 180X160, 200X170, 190×75