COMODITA SILVER MATTRESS

Ofertë

8,990L13,190L

Gjendja Nuk ka sasi

Mbështetje për gjithë trupin në dyshekun tonë Silver. Për të gjithë ata që preferojnë dyshek me fortësi mesatare.

Clear
SKU: N/A Kategoritë ,

Përshkrimi

Elasticiteti i shkumës poliuretane dhe shkumës Memory përmbi do të ofrojë mbështetje optimale për trupin tuaj. Shkuma me strukturë poroze për ajrosje, do të rregullojë qarkullimin e ajrit brenda dyshekut duke larguar lagështinë dhe duke futur ajrin e freskët. Flini komfort në temperaturën e duhur.

Konstrukti i ndërlikuar është i dizajnuar për të siguruar një sipërfaqe të rehatshme për gjumë, duke i’u përshtatur formave të trupit për të krijuar një eksperiencë të personalizuar që eliminon pikat e presionit.

  • Dyshek i përbërë nga shkuma poliuretane me strukturë poroze.
  • Sipërfaqja e sipërme e përbërë nga shkuma Memory e ndërlikuar që është 3 herë më e ajrosshme se shkuma Memory viskoelastike e zakonshme.
  • I dizajnuar për të qenë i butë, i ajrosshëm dhe reagues.
  • Fibra argjendi në mbështjellës që e bën natyshëm antimikrobik dhe rezistent ndaj insekteve të pluhurit.
  • Mbështjellës kundër rrëshqitjes në pjesën fundore.
  • Mbështjellës që mund të hiqet dhe të lahet.
  • Trashësi 18 cm.

Informata më të detajuara

Dyshek

190×160, 190×90