DYSHEK CAMOMILE

Ofertë

19,800L 6,990L

Gjendja Nuk ka sasi

Përmasat e dyshekut janë 190x90cm.

Out of stock

SKU: 217 Kategoritë ,

Përshkrimi

Dyshek i përbërë nga 2 shtresa shkumë poliuretani përfshirë Memory Foam

  • Sipërfaqja e sipërme e mbulesës e mbushur me mikrofiber, duke i dhënë asaj një ndjenjë më të butë.
  • Struktura poroze, për një ventilim optimal. Ndihmon për të hequr ajrin e lagësht nga dyshekët dhe vendosjen e ajrit të pastër, duke rritur qarkullimin e ajrit në mënyrë të qëndrueshme në të gjithë dyshekun.
  • Flini të qetë në temperaturën e duhur.
  • Paraqet një pëlhurë shtrirje Mbulesë e bërë nga mikrofibra dhe fibra, duke lejuar frymëmarrje dhe butësi nga bakteret dhe alergjenet.
  • Trashësia 18 cm