Dyshek Comodita Bamboo

Ofertë

6,990L14,990L

Gjendja Nuk ka sasi
Clear
SKU: 19090 Kategoritë ,

Përshkrimi

E mbeshtjellur me shtof Bamboo;

E mbushur me shpuze , me nje dendesi prej 25 kg/m3;
Lartesia e dyshekut eshte 18 cm.

E paketuar dhe e vakumuar.

Informata më të detajuara

Dyshek

190×90, 190×160