Dyshek Dream Për Bebe

Ofertë

5,980L 3,990L

Gjendja Ka sasi

Dyshek I Cili I Adaptohet Shumë Lehtë Formës Së Trupit, Duke Mos Shkaktuar Tension Dhe Presion.

52 in stock

SKU: 216 Kategoritë , ,

Përshkrimi

Dyshek Dream për bebe 120x60cm.
Zgjidhni dyshekun kualitativ me çmimin më ekonomik në treg.

Karakteristikat:

Dyshek me trashësi 12cm.

Dyshek i përbërë nga shkuma Polyurethan.
Strukturë poroze, lehtë i adaptueshëm.

Strukturë poroze, për një ajrosje optimale, Ndihmon, që të largojnë ajrin e lagësht nga dysheku dhe fusin ajrin e freskët brenda, duke rritur në mënyrë konstante ajrosjen gjatë-gjithë dyshekut.
Flini komfort në temperaturën e duhur.