DYSHEK LAVANDER SINGLE

Ofertë

19,800L 7,990L

Gjendja Ka sasi

83 in stock

SKU: 711 Kategoritë , ,

Përshkrimi

Dysheku përbëhet nga shpuza me trashësi 13 cm dhe me shpuzë Memory 3 cm. Shtofi është i qepur me shpuzë me trashësi 1 cm. Lartesia totale e dyshekut është 18 cm.
Dimensionet janë :  190 x90

 

Informata më të detajuara

dyshek

190×90, 190×160