JASTËK FRESH CLASSIC SHREDDED

Ofertë

6,490L 1,490L

Gjendja Ka sasi

224 in stock

SKU: 3902049440823 Kategoritë , ,

Përshkrimi

Ndjeni butësinë e tij përderisa ngjeshni kokën tuaj në këtë jastëk vetë-ajrosës, të freskët dhe jo-alergjik. Modeli i tij klasik do të jetë i përshtatshëm dhe mund të ju mbështesë në të gjitha pozitat e fjetjes. Ky jastëk ka përmasat 50x60cm.

  • I mbushur me shkumë memory të copëzuar.
  • Mbështjellësi përmban fibra gjeli për rregullimin e temperaturës.
  • Materiali 3d MESH në njërën anë të mbështjellësit për rritje të ajrosjes.
  • Dizajn klasik, duke ju mbështetur juve në çdo pozitë të zgjedhur.
  • Mbështjellës që hiqet dhe lahet.

Jastëk i përbërë nga shkuma memory e copëzuar, një material mbështetës i jashtëzakonshëm me aftësinë për t’u vetë-formësuar dhe vetë-adaptuar tipareve tuaja fizike. Është i trashë dhe ka mjaftueshëm qëndrueshmëri që nuk do të lejojë jastëkun tuaj të sheshohet kur ndërrohet pozita gjatë fjetjes.

Ndihmon qarkullimin dhe ndihmon në gjetjen e pozitës së duhur dhe të preferuar, njëkohësisht duke mbështetur qafën për të lejuar shtyllën tuaj të qëndrojë drejtë.

I mbështjellur në një material që përmban fibra gjeli do të sigurojë një ambient gjumi anti-grimca-pluhuri, jo-alergjik dhe me temperaturë të përshtatur. Dizajni i tij me materialin 3d MESH në njërën anë të jastëkut do të mundësojë ajrosjen duke shpërndarë nxehtësinë dhe duke lejuar ajrin e freskët të futet brenda jastëkut.