GEL INFUSED MEMORY PILLOW

Ofertë

2,650L 690L

Gjendja Ka sasi

Mbështetje e qëndrimit të trupit tuaj gjatë gjithë natës me lehtësim të zgjatur ajrosës! I ndërtuar që të përkoj me linjat natural të kokës, qafës dhe supeve tuaja. Dizajni ergonomik unik i Comodita Gel Infused, ndihmon në arrijen e qëndrimit të freskët dhe të shëndetshëm të gjumit.

10019 in stock

SKU: 805 Kategoritë , ,

Përshkrimi

  • Rregullon saktësisht qafën dhe fillim shpinën tuaj.
  • I dizajnuar për të qenë i butë, i ajrosur dhe i përshtatshëm
  • Strukturë të lartë të ajrosur pozore të shkumës
  • Me përmbajtje geli
  • I përshtatshëm për personat që flejnë me krah anash apo prapa. Formësim të lartë në njërën anë për personat që flejnë anash, dhe formësim të rrafshët për ata që flejnë prapa.
  • I butë në prekje
  • Afësi jo-deformuese, pa-aromë.
  • Dimensionet: 60x40x12/10cm