Dyshek Pikniku 4 Palësh Guest Fold

Ofertë

4,900L 3,490L

Gjendja Ka sasi

Guest Fold Me Zbritje Në Comodita Home

Dysheku Palosës Me Funksionalitet Të Dyfishtë. Përdoreni Atë Të Palosur Si Një Divan Dhe Shpaloseni Duke E Shëndërruar Në Një Dyshek Të Rehatshëm Gjumi.

Vjen Në Dimensionet 180x60x8cm.

I Përbërë Nga Shkumë Poliuretane Me Dendësi Adekuate, I Cili I Ofron Mbështetjen E Duhur Trupit Në Çfarëdo Funksioni Që Zgjidhni Ta Përdorni.

Mbështjellës Mikrofibre, Që Hiqet Lehtë Për T’u Pastruar.

I Lehtë Për T’u Bartur Dhe Ruajtur Duke Kursyer Hapësirën Tuaj.

Guest Fold, Një Zgjidhje Ideale Për Miqtë E Ftuar Dhe Për Netët Tuaja Jashtë Shtëpisë.

32 in stock

SKU: 74 Kategoritë , ,