JASTËK FRESH SAPONETTA SHREDDED

Ofertë

6,490L 2,490L

Gjendja Ka sasi

JASTËK FRESH SAPONETTA SHREDDED 65x50CM
Personalizoni jastëkun tuaj me lartësinë e preferuar dhe ndjeni butësinë e tij deri sa ngjeshni kokën tuaj në këtë jastëk vetë-ajrosës, të freskët dhe jo alergjik. Dizajni i tij ‘saponetta’ do të sigurojë një mbështetje të veçantë për ata që flenë anash.

27 in stock

SKU: 3902049440816 Kategoritë , , ,

Përshkrimi

Personalizoni jastëkun tuaj me lartësinë e preferuar dhe ndjeni butësinë e tij deri sa ngjeshni kokën tuaj në këtë jastëk vetë-ajrosës, të freskët dhe jo alergjik. Dizajni i tij ‘saponetta’ do të sigurojë një mbështetje të veçantë për ata që flenë anash. Dimensionet : 50×60 cm

  • I mbushur me shkumë memory të copëzuar.
  • I përshtatshëm në lartësinë tuaj të preferuar duke larguar shkumën përmes zingjirit anësor.
  • Mbështjellësi përmban fibra për rregullimin e temperatures.
  • Materiali 3d MESH anash për rritje të ajrosjes.
  • Dizajn ‘saponetta’, duke promovuar mbështetjen duhur për ata që flenë anash.
  • Mbështjellës që hiqet dhe lahet.

Jastëk i përbërë nga memory i copëzuar, një material mbështetës i jashtëzakonshëm me aftësinë për t’u vetë-formësuar dhe vetë-adaptuar tipareve tuaja fizike. Është i trashë dhe ka mjaftueshëm qëndrueshmëri që nuk do të lejojë jastëkun tuaj të sheshohet kur ndërrohet pozita gjatë fjetjes.

Ndihmon qarkullimin dhe ndihmon në gjetjen e pozitës së duhur dhe të preferuar, njëkohësisht duke mbështetur qafën për të lejuar shtyllën tuaj të qëndrojë drejtë.

Mbushja shumë e adaptueshme me memory mund të hiqet përmes zingjirit të ngjitur në njërën anë të jatëkut brenda mbështjellësit të ftohtë me gjel. Ky tipar do të ju lejojë të rregulloni jastëkun në lartësinë tuaj të preferuar.

I mbështjellur në një material që përmban fibra gjeli do të sigurojë një ambient gjumi anti-grimca-pluhuri, jo-alergjik dhe me temperaturë të përshtatur. Dizajni i tij me materialin 3d MESH në anët e jastëkut do të mundësojë ajrosjen duke shpërndarë nxehtësinë dhe duke lejuar ajrin e freskët të futet brenda jastëkut.