JASTËK KLASIK I KONTURUAR 1+1 FALAS

Ofertë

2,300L 690L

Gjendja Nuk ka sasi

Jastëk I Mbushur Me Shpuzë E Bluar Polyuretanike Me Aftësi Rimodelimi Dhe Veti Anatomike. Konturë E Definuar Nga Qepje Asimetrike E Cila Ofron Mundësinë E Përdorimit Në Të Dyja Anët Për Mbështetjen E Preferuar Të Qafës Dhe Kokës. Mbështjellës Përbërë Nga Mikrofije Poliesteri Të Cilat Mundësojnë Vetëajrosje Përgjatë Jastëkut.

Out of stock

SKU: 241 Kategoritë ,

Përshkrimi

Jastëk klasik i kontururar 50x70cm 1+1 FALAS.