JASTËK KLASIK I KONTURUAR

Ofertë

2,300L 495L

Gjendja Ka sasi

Jastëk I Mbushur Me Shpuzë E Bluar Polyuretanike Me Aftësi Rimodelimi Dhe Veti Anatomike. Konturë E Definuar Nga Qepje Asimetrike E Cila Ofron Mundësinë E Përdorimit Në Të Dyja Anët Për Mbështetjen E Preferuar Të Qafës Dhe Kokës. Mbështjellës Përbërë Nga Mikrofije Poliesteri Të Cilat Mundësojnë Vetëajrosje Përgjatë Jastëkut.

384 in stock

SKU: 5310233001329 Kategoritë ,

Përshkrimi

Jastëk klasik i kontururar 50x70cm.