Jastëk mbështetës Comodita Waist 60x30x5

Ofertë

3,080L 1,190L

Gjendja Nuk ka sasi

 

Ndërtuar nga shkuma memory, vetëmodelohet me shpinën në mënyrë që të sigurojë mbështetje dhe rehati.

Eshtë pothuajse në formë trekëndëshi çfarë bën të mundur të mbushë hapsirën në mes të shpinës dhe shtratit duke lehtësuar ndjenjën e stresit dhe dhimbjet.

Out of stock

SKU: 5310233004436 Kategoritë ,