Jastëk mbështetës për gjunjët Comodita Knee 50x20x12

Ofertë

3,140L 1,090L

Gjendja Nuk ka sasi

 

Shkuma Memory në formë hëne ofron një rehati dhe mbështetje për t’i siguruar më shumë relaksim shtyllës kurrizore.

Kur flini I kthyer në njërën anë mund ta vini në mes të këmbëve ose kur flini në shpinë mund ta vini poshtë gjunjëve.

Gjithashtu mund të përdoret thjeshtë si një jastëk mbështetës.

Out of stock

SKU: 5310233004443 Kategoritë ,

Përshkrimi

Karakteristikat:

I Përshtatet Formës Së Trupit

Përmirëson Qëndrimin E Drejtë Të Trupit

Forma Gjysëm-Hënë E Bën Të Mundshëm Përdorimin Në Shumë Pozicione.

Mbulesë E Butë Prej Pelushi.