JASTËK TENCEL ANATOMIK

Ofertë

8,870L 1,290L

Gjendja Ka sasi

I Dizajnuar Që Të Sigurojë Gjumë Të Rehatshëm Gjatë Gjithë Natës, Dhe I Përshtatshëm Për Të Gjitha Pozitat. I Përbërë Nga Shkuma Memorike E Një Cilësie Të Lartë Në Formën Saponetta. Mbështjellësi I Jastekut Mund Të Hiqet Dhe Të Lahet Dhe Përbëhet Nga Fibrat Tencel, I Cili Mundëson Një Pushim Qetësues Dhe Freski Gjatë Gjithë Natës.

827 in stock

Përshkrimi

Jastëk Tencel Anatomik 60x40x12cm