JASTËK TENCEL ERGONOMIK

Ofertë

990L1,590L

Gjendja Ka sasi

Jastëku Tencel Ergonomik është i dizajnuar për të ofruar gjumë efektiv dhe rehati. Ky jastëk mbështetës është njëlloj i përshtatshëm për personat që bëjnë gjumë në anën mbrapa dhe në shpinë. Gjatë gjumit, jastëku Tencel mbështet dhe synon zonat problematike të kokës dhe qafës për të dhënë rehati dhe gjumë më të mirë të mundshëm të natës. Prodhuar nga shkuma Memory me cilësi më të lartë, e formësuar butësisht në njërën pjesë me konturim më të lartë dhe më të ulët në pjesën tjetër. Ka këllëf të qepur nga fibrat Tencel, që hiqet lehtësisht për t’u larë.

Clear
SKU: N/A Kategoritë , ,

Përshkrimi

Jastëk tencel Ergonomik 50x30x10/7cm

Jastëk tencel Ergonomik 60x40x12-10cm

Informata më të detajuara

Jastëk tencel Ergonomik

60×40, 50×30