Set I Lugeve 90Pcs Inci Satin Gold

Ofertë

60,100L 48,080L

Gjendja Nuk ka sasi

Out of stock

SKU: 8681254781659 Kategoritë ,

Përshkrimi

  • Çeliku I pandryshkshëm, është emri adekuat dedikuar vetëm atij çeliku për të cilin jepet garanci. Ky metal ka rezistencë ndaj korezionit dhe gërvishtjeve. Qëndryeshmëria vije nga shtimi I kromit në përmbajtjen e tij, e cila I jep çelikut karakteristika unike. Po ashtu edhe shtimi I Nikelit I jep ende më shumë fortësi dhe e bënë shumë më shumë rezistent.Seti 84 pjesësh I lugëve + servis set 5 pjesësh nga çeliku I pandryshkshëm. Dizajne moderne, të  përshtatshme në kapje.Aksesorë të domosdoshëm për tryezën tuaj.
    Thjeshtë të bukura!
    Modele që do të duhej të zinin vend në kuzhinën tuaj!