SET LUGESH 24 PCS KUVARS

Ofertë

10,800L 7,560L

Gjendja Nuk ka sasi

Out of stock

SKU: 8681254781680 Kategoritë ,

Përshkrimi

Çeliku I pandryshkshëm, është emri adekuat dedikuar vetëm atij çeliku I pandryshkshëm, është emri adekuat dedikuar vetëm atij çeliku për të cilin jepet garanci. Ky metal ka rezistencë ndaj korezionit dhe gërvishtjeve. Qëndryeshmëria vjen nga shtimi I kromit në përmbajtjen e tij, e cila I jep elikut karakteristika unike. Po ashtu edhe shtimi I Nikelit I jep ende më shumë fortësi dhe e bënë shumë më shumë rezistent.

Seti 84 pjesësh I lugëve + servis set 5 pjesësh nga qeliku I pandryshkshëm. Dizajne moderne, të  përshtatshme në kapje.

Aksesorë të domosdoshëm për tryezën tuaj.
Thjeshtë të bukura!
Modele që do të duhej të zinin vend në kuzhinën tuaj!

eliku për të cilin ipet garancion. Ky metal ka rezistencë ndaj korezionit dhe gërvishtjeve. Qëndryeshmëria vije nga shtimi I kromit në përmbajtjen e tij, e cila I jep qelikut karakteristika unike. Po ashtu edhe shtimi I Nikelit I jep ende më shumë fortësi dhe e bënë shumë më shumë rezistent.

Seti 84 pjesësh I lugëve + servis set 5 pjesësh nga qeliku I pandryshkshëm. Dizajne moderne, të  përshtatshme në kapje.

Aksesorë të domosdoshëm për tryezën tuaj.
Thjeshtë të bukura!
Modele që do të duhej të zinin vend në kuzhinën tuaj!