SET PJATASH ADRIENNE

Ofertë

95,900L 34,990L

Gjendja Ka sasi

Bone Porcelan e përbërë nga hibridizimi i Hard-Paste Porcelano (porcelan i bardhë) dhe hiri i eshtrave të buallit. Përdorimi i enëve me material të tillë ka përparësitë dhe benefitet e veta, të cilat e bëjnë të dallohen nga të tjerat.
Një material i tillë është jashtëzakonisht i fortë dhe është shumë më i qëndrueshëm se vetë Porcelani( kjo për shkak të përmbajtjes së hirit të eshtrave të buallit). Kjo do të thotë, që pas një gjuajtje aksidentale mundësia e plasaritjes ose e thyerjes është shumë më e vogël në krahasim me enët nga Porcelani.
Bone Porcelan ka një ngjyrë të bardhë që shkon në nuancë të ngjyrës së qumështit, gjë e cila e bënë të dallohet nga vetë Porcelani.
Hiri i cili gjindet në përbërje të enëve, i japin enës ngjyrën unike dhe e bëjnë më transparente duke e lejuar dritën të kalojë përmes saj, e gjithë kjo i jep pamje klasi.
Përmbajtja:
12 pjata për ngrënie
12 pjata për supë
12 pjata të vogla
12 pjata të thella të vogla
6 filxhana të çajit
6 pjata të vogla të çajit
6 filxhana të kafes
6 pjata të vogla të kafes
1 pjatë e thellë
1 pjatë e madhe ovale
2 pjata të vogla ovale
çajnik me kapak 1+1
enë sheqeri me kapak 1+1
ibrik për qumësht ose krem 1
enë për salcë me kapak 1+1
enë për supë me kapak 1+1
kripore 2+2

39 in stock

SKU: 3907489180520 Kategoritë , , ,