SET TIGANËSH 3PCS – HERCULES

Ofertë

14,590L 4,990L

Gjendja Nuk ka sasi

Vetëm një shikim, një prekje, është e gjitha që ju nevojitet që të kuptoni për këtë enë gatimi që nuk është si të tjerat. Me ekstra përmbajtje në formë dhe substancë, është me të vërtetë një simbol i forcës dhe rezistencës dhe kjo manifestohet qartë edhe në teksturën saj të granitit, në bazën e tij ekstra të trashë dhe në trupin e tij prej alumini.

Artech stone – shtresë mbështjellëse jo-ngjitëse, e zhvilluar si risi nga Moneta, është perfekte për të gatuar me sasinë minimale të vajit, për të skuqur ushqimin dhe për gatimin e vakteve të shpejta.

 

 

Out of stock

SKU: 8003703151972 Kategoritë ,

Përshkrimi

Set tiganësh 3pcs Hercules- 20cm, 24cm, 28cm

Jetëgjatësia varet nga eko paisja Energy-saver e cila tregon se kur është koha që të zvogëloni nxehtësinë. Një aleat i çmuar në ndihmën për të reduktuar harxhimin e panevojshëm të energjisë jashtë gatimit.