SILVER CLASSIC SHREDDED PILLOW

Ofertë

3,690L 590L

Gjendja Ka sasi

Ndjeni butësinë e tij kur mbështetni kokën tuaj në këtë jastëk të ajrosshëm, të freskët dhe anti alergjik që ju duket si një re. Modeli i tij klasik është i përshtatshëm për të gjithë ata që flenë në krah.

1689 in stock

SKU: 243 Kategoritë ,

Përshkrimi

I mbushur me shkumë Memory të copëzuar.
 Fibra argjendi në mbështjellës që e bëjnë natyrshëm antimikrobik dhe rezistent ndaj
insekteve të pluhurit.
 Dizajn klasik, ju mbështet në çdo pozicion që zgjidhni.
 Mbështjellës që hiqet dhe lahet.
 Dimensionet 50x70cm
 Jastëk i përbërë nga shkuma Memory e copëzuar, një material i jashtëzakonshëm për
mbështetje gjatë gjumit me aftësinë për t’u vetë-formësuar dhe vetë-adaptuar tipareve tuaja
fizike. Është i trashë dhe ka mjaftueshëm fortësi që nuk do të lejojë jastëkun tuaj të sheshohet kur
ndërroni pozicion kur flini.
 Nxitë qarkullimin dhe ju ndihmon të gjeni pozcionin e duhur dhe të preferuar, si dhe është
mbështetës për qafën tuaj në të njëjtën mënyrë duke lejuar shtyllën kurrizore në pozicionin e duhur.
 I mbështjellë në një material të përbërë nga fibrat e argjendit që do të sigurojnë një
ambient kundër insekteve të pluhurit, anti alergjik dhe me temperaturë të rregulluar.