SILVER MEMORY TOPPER

Ofertë

4,790L6,590L

Gjendja Nuk ka sasi

Comodita Silver Topper është i dizajnuar për të siguruar mbështetje ideale dhe për të minimizuar lëkundjet dhe rrotullimet. I përbërë nga shkuma Memory me dendësi të lartë, do t’i shtojë ndjenjën e butësisë mbishtresës tuaj duke ju mbështetur trupin për të ju dhuruar një gjumë me ëndrra të bukura.

Clear
SKU: N/A Kategoria:

Përshkrimi

Konstrukti i ndërlikuar është i dizajnuar për të siguruar një sipërfaqe të rehatshme për gjumë, duke i’u përshtatur formave të trupit për të krijuar një eksperiencë të personalizuar që eliminon pikat e presionit. Mbështjellës që hiqet për të ofruar ajrosje dhe ambient të shëndetshëm pa bakterie.

  • I dizajnuar për të qenë i butë, i ajrosshëm dhe reagues.
  • Konstrukt i ndërlikuar.
  • Liron pikat e presionit dhe përmirëson qarkullimin.
  • Natyshëm antimikrobik dhe rezistent ndaj insekteve të pluhurit.
  • Fibra argendi në mbështjellës që e bën natyshëm antimikrobik dhe rezistent ndaj insekteve të pluhurit.
  • Mbështjellës kundër rrëshqitjes përfundi.
  • Anësore Air Mesh për një ajrosje optimale. Këto anësore ndihmojnë për të larguar lagështinë nga mbishtresa dhe për të futur ajrin e freskët, duke rritur qarkullimin e ajrit në mënyrë të qëndrueshme përgjatë gjithë mbishtresës. Flini komfort në temperaturën e duhur.
  • Trashësia 5cm

Informata më të detajuara

Topper

190×90, 190×160