TAVË SILVER STONE 35X25CM

Ofertë

6,790L 3,790L

Gjendja Nuk ka sasi

E paraqitur si sipërfaqe mermeri linja Grey Stone nga Moneta njihet për fuqinë dhe zotësinë për t’u përballuar me “keqpërdorime të jashtme”. Pamje të këndshme nga sipërfaqja e jashtme, rezistente ndaj gërvishtjeve nga brenda duke i’u falënderuar shtresës jo-ngjitëse Artech Stone brenda sipërfaqes. Inxhinierizuar të i’u përballojë edhe testeve më të vështira, derisa garanton gatim me performancë të sigurtë, ka kualitet eko-qëndror. Në fakt falë paisjes Energy saver parandalon hargjimin e kotë të energjisë.

Out of stock

SKU: 8003703153457 Kategoritë ,

Përshkrimi

Ideale për gatim me shumë pak vaj dhe perfekte për fërgim të shpejtë.

Artech Stone garanton standarde të larta të qëndrueshmërisë në emër të rezistencës ndaj gërryerjes dhe korezionit.

Jashtëzakonisht rezistente ndaj gërvishtjeve dhe stresit mekanik.

Shpërndarje e nxhetësisë në mënyrë të barabartë në të gjithë sipërfaqen.