TENXHERE + KAPAK 20CM- NOVA

Ofertë

10,590L 5,690L

Gjendja Ka sasi

Dizajn, teknologji dhe performancë: Nova përmbledh që të gjitha ato që gatimi modern kërkon me shumë pak mundim, NOVA-në e përcjellin karakteristika të veçanta inovative siç është: Protection Base (baza mbrojtëse), tekno-sipërfaqe e patentuar nga Moneta, e cila vetë-mbrohet nga vjetërsia, bazë induksioni për të optimalizuar efikasitetin energjik, dhe sistem Twin Block, e cila mundëson fiksim të sigurtë të dorezave.

38 in stock

SKU: 8003703156397 Kategoritë ,

Përshkrimi

Protection Base një proces i lartëgraduar i një koncepti të ri, konsiston në kobinimin në mes të tekno-sipërfaqes dhe shtresave me mikrokristale. Me rezultat përfundimtarë të jashtëzakonshëm të qëndrueshmërisë anti-ngjitëse.

Në meritë të kësaj teknologjie karakteristika shtesë janë:

  • Sipërfaqe jo-ngjitëse
  • Rezistente ndaj gërryerjes
  • Pastrim i lehtë
  • Qëndrueshmëri

Informata më të detajuara

Karakteristikat

Doreza dizajn ergonomik, soft touch bakelit Moneta.
Sistemi dyfish i fiskuar Twin Block
Shtresa e jashtme satin në të zezë
Trupi bazë 3.5mm trashësi
Shtresa e brendshme sipërfaqe jo-ngjitëse
Të gjitha tenxheret e linjës Nova kanë formë të rrumbullakët dhe përputhshmëri me kapak qelqi
Të gjithë artikujt e linjës Nova kanë trashësi konstante për shpërndarje perfekte të nxehtësisë.