TENXHERE ME KAPAK 24CM- MONGRES

Ofertë

10,190L 3,490L

Gjendja Nuk ka sasi

Linja e re Mongres nga Moneta shpërndan benfitet e e një invoacione për të cilin është projektuar. Shtresa e brendshme FINEGRES është një lider në sipërfaqe jo-ngjitëse të gatimit. Natyrale por edhe i guximshëm garanton gatim me shumë pak yndyrë, poashtu ofron edhe perfromancë jetëgjatë. Një ndjekje të një stili të jetës së shëndetshme dhe me eko-miqësi pasija Energy-saver mundëson efikasitet maksimal ernergjik duke parandaluar shpërndarjen humbur të nxehtësisë.

Out of stock

SKU: 8003703157264 Kategoritë ,

Përshkrimi

Shtresa FINEGRES e tenxhereve të linjës Moneta është një sipërfaqe jo-ngjitëse vërtet inovative implementuar nga Moneta. Vjen nga kërkimi mbi metodat e aplikimit të mbështjellësit të qeramikës. Qëllimi ka qenë të përmirësohet performanca jo-ngjitëse dhe jetëgjatësia si dhe në reduktimin e konsumimit të mëtutjeshëm të enrgjisë brenda një cikli të prodhimit. Jo vetëm mik i ambientit por gjithashtu teknologji e ndërgjegjësuar edhe ndaj shëndetit. FINEGRES një përbërje e materialeve inorganike dhe tretësve natyral(ujë dhe alkool) pa shtim të metaleve të rënda apo nikelit. Është brilante, sipërfaqe që ngjan në pamje qelqi, kombinon fortësinë me karakteristika lëshimi jo-ngjitëse të pashembullta.

Karakteristika të dyfishta jo-ngjitëse.

Shpërndarje e shpejtë e nxehtësisë.

Rezistente ndaj agresivitetit.

Lehtë për t’u pastruar në makinë enëlarëse.

Informata më të detajuara

Karakteristikat

Doreza soft touch bakelit
Flame Guard Termo Kromatike paisje Energy Saver
Mbështjellësi eksterior porcelan enamel në trup të ftohtë të farkëtuar.
Trup me trashësi 3.5mm