TIGAN 20CM-NOVA

Ofertë

5,190L 2,990L

Gjendja Ka sasi

Dizajn, teknologji dhe performancë: NOVA përmbledh që të gjitha ato që gatimi modern kërkon me shumë pak mundim, NOVA-në e përcjellin karakteristika të veçanta inovative: siç është Protection Base (baza mbrojtëse), teknosipërfaqe e patentuar nga MONETA, e cila vetë-mbrohet nga vjetërsia, bazë induksioni për të optimalizuar efikasitetin energjik, dhe sistem TWIN BLOCK, e cila mundëson fiksim të sigurtë të dorëzave.

93 in stock

SKU: 8003703156311 Kategoritë ,

Përshkrimi

Protection Base një proces i lartëgraduar i një koncepti të ri. Konsiston në kmbinimin në mes të tekno-sipërfaqes dhe shtresave me mikrokristale, me rezultat përfundimtarë të jashtëzakonshëm të qëndrueshmërisë dhe vetive anti-ngjitëse.

Në meritë të kësaj teknologjie karakteristika shtesë:

  • Sipërfaqe jo-ngjitëse
  • Rezistencë ndaj gërryerjes
  • Pastrim i lehtë
  • Qëndrueshmëri