TIGAN I THELLË 28CM- NOVA

Ofertë

7,490L 2,590L

Gjendja Nuk ka sasi

Dizajn, teknologji dhe performancë: NOVA përmbledh që të gjitha ato që gatimi modern kërkon me shumë pak mundim, NOVA-në e përcjellin karakteristika të veçanta inovative: siç është Protection Base (baza mbrojtëse), teknosipërfaqe e patentuar nga MONETA, e cila vetë-mbrohet nga vjetërsia, bazë induksioni për të optimalizuar efikasitetin energjik, dhe sistem TWIN BLOCK, e cila mundëson fiksim të sigurtë të dorëzave.

Out of stock

SKU: 8003703156373 Kategoritë ,

Përshkrimi

Protection Base një proces i lartëgraduar i një koncepti të ri, konsiston në kombinimin në mes të tekno-sipërfaqes dhe shtresave me mikrokristale. Me rezultat përfundimtarë të jashtëzakonshëm të qëndrueshmërisë dhe vetive anti-ngjitëse.

Në meritë të kësaj teknologjie karakteritstika shtesë janë:

  • Sipërfaqe jo-ngjitëse
  • Rezistencë ndaj gërryerjes
  • Pastrim i lehtë
  • Qëndrueshmëri

Informata më të detajuara

Karakteristikat

Dorëza; dizajn ergonomik, soft touch bakelit MONETA.
Sistemi dyfish i fiksuar Twin Block
Shtresa e jashtme në satin të zezë
Trupi bazë 3.5mm trashësi
Shtresa e brendshme sipërfaqe jo-ngjitëse
Të gjithë tiganët e linjës Nova kanë formë të rrumbullakët dhe përputhshmëri me kapak qelqi.
Të gjithë artikujt e linjës NOVA kanë trashësi konstante për shpërndarje perfekte të nxehtësisë.