TOPPER LAVANDER

Ofertë

6,190L11,990L

Gjendja Nuk ka sasi
Clear
SKU: N/A Kategoritë ,

Përshkrimi

Topperi perbehet nga shpuza memory e konturuar me 5 zona me trashesi 5 cm. Shtofi Lavander larte dhe poshte.
Dimensionet  : 190×90 ; 190×160 ;

Informata më të detajuara

topper

190×90, 190×160